23 lokakuun, 2024

Ravintola haitari – Puhtautta ja laatua Suomesta

Kun valitsemme ruokapöytäämme lihaa, alkuperämaalla on merkitystä. Tietoa lihan alkuperästä arvostetaan entistä enemmän, ja monet meistä haluavat olla varmoja siitä, mistä ruokamme tulee. Meillä on ilo kertoa, että valikoimamme lihojen alkuperämaat on tarkasti valittu ja niissä korostuu erityisesti suomalainen laatu.

Raaka-aineiden alkuperäismaa

  • Possu – Suomi
  • Naudanjauheliha – Suomi
  • Kana – Suomi
  • Kebab – Suomi / Tanska

Possu, naudanjauheliha ja kana: Suomesta kotimaisuutta kunnioittaen
Kaikki possunlihamme, naudanjauhelihamme ja kananlihamme tulevat Suomesta. Suomalainen lihantuotanto tunnetaan korkeista hygieniastandardeista, eläinten hyvästä kohtelusta sekä jäljitettävyydestä. Valitsemalla suomalaista lihaa tuet paitsi paikallisia tuottajia, myös varmistat, että ruokasi on peräisin ympäristöä ja eläimiä kunnioittavista tuotantotavoista.

Kebab: monipuolisesti Suomesta ja Tanskasta
Kebabin raaka-aineet saapuvat meille sekä Suomesta että Tanskasta. Molemmissa maissa lihatuotanto täyttää tiukat laatukriteerit, ja niiden välinen yhteistyö varmistaa, että saamme aina tarjota parasta mahdollista makua ja laatua.

Alkuperätietojen ilmoittaminen ei ole vain lakisääteistä, vaan myös meille sydämen asia. Haluamme tarjota läpinäkyvyyttä ja herättää luottamusta siihen, että valitsemasi liha on huolella valittua ja laadukasta. Suomessa tuotettu liha on aina varma valinta – ja tiedämme, että sillä on merkitystä myös teille, meidän asiakkaillemme.

Oiva -raportti hymyilee

Oiva-raportti tuo elintarvikealan yritysten valvontatulokset kuluttajien tietoon sitä mukaa, kun elintarvikevalvontaviranomaiset tekevät tarkastuksia.